Uw familie in beeld met een unieke stamboom

 

stamboom silhouet      klassieke stamboom ingevuld

 

Zoekt u een origineel familiecadeau? Een stamboom is een bijzonder en uniek cadeau voor iedere familiegelegenheid: als kraamcadeau, voor een huwelijk, verjaardag of jubileum. Gosliga Kunsthistorisch onderzoek kan dit voor u verzorgen. In samenwerking met Zandloopster Illustratie & Design maak ik een kant-en-klare stamboom voor u. Ingelijst is dit een bijzonder cadeau voor uw familie en vrienden!

 

Hebt u zelf uw stamboom uitgezocht en wilt u het resultaat overzichtelijk en mooi afgedrukt aan de muur? Dat kan. Ik kan uw gegevens in één van bovenderstaande stamboomontwerpen invullen. Of laat een achtergrond naar eigen wens ontwerpen!

 

Bent u ook zo benieuwd wie uw voorouders waren? Maar weet u niet waar te beginnen met een onderzoek, of hebt u daar geen tijd voor? Ik kan dit onderzoek voor u uitvoeren. Met een geprinte stamboom hebt u een mooi familiestuk voor aan de wand.

 

In het kort:

  • Twee unieke ontwerpen om uit te kiezen
  • Vijf generaties in beeld
  • Keuze uit A3 of A2 formaat, 250 gr wit papier of canvas
  • Kleur of zwart-wit
  • Diverse lettertypes
  • Nieuw ontwerp mogelijk

 

Werkwijze

Lees hier meer over de Werkwijze stamboomonderzoek.

Houdt u rekening met een levertijd van 1 week voor alleen het invullen van een stamboom, en 3 weken voor een ingevulde stamboom inclusief onderzoek.

 

Tarieven

De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten, binnen Nederland. Neem voor andere landen contact met ons op. Een lijst wordt niet meegeleverd. De stamboom wordt verzonden in een koker.

Het is ook mogelijk de ingevulde stamboom als digitaal bestand te leveren, via de mail. U kunt de stamboom dan zelf printen.

 

€ 41,50, digitaal bestand, ingevuld

€ 48,50 (A3), print, excl. stamboomonderzoek

€ 53,50 (A2), print, excl. stamboomonderzoek

€ 130,90 (A3), print, incl. stamboomonderzoek

€ 135,90 (A2), print, incl. stamboomonderzoek

 

Vragen

Maatwerk of een specifieke wens? Neem voor alle mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact op.

 

Bestelwijze

T 06-22261599 of info@angosliga.nl.